Федералните ликвидират лекари практикуващи алтернативна медицина

Posted: 01.08.2015 in от и за Света
5-doctors-killedПрез последните месеци петима лекари, занимаващи се с холистична медицина
 са били или мистериозно умрели или са били умишлено убити, 
а други пет са изчезнали по неизяснени обстоятелства.

През последните месеци петима лекари, занимаващи се с холистична медицина са били или мистериозно умрели или са били умишлено убити, а други пет са изчезнали по неизяснени обстоятелства.

5-doctors-killed

Както вече беше съобщено, любопитните смъртни случаи започнали на 19 юни, когато д-р Джеф Брадстрит, известен изследовател на аутизма от Флорида, последно практикуващ в щата Джорджия, е бил намерен с огнестрелна рана в гърдите. От полицията бързо започнали да твърдят, че огнестрелната рана била причинена от самонараняване, което почти веднага довело до заключението, че смъртта е самоубийство.
Семейството на доктора подозира, че има някаква мръсна игричка и учредяват страница за дарения в опит да се намерят отговорите на многото въпроси довели до смъртта на доктора.

Следващата съмнителната смърт се случила няколко дни по-късно, на 21 юни, когато д-р Брус Хедендал, от района на Маями, бил открит в колата си без доказателства, каква била причината за смъртта. Подробностите относно смъртта му са по-неясни дори от тази на Брадстрит. За Хедендал било съобщено, че преди смъртта си практикувал някакви натоварващи физически упражнения.

Повишеното ниво на съмнения около смъртните случаи на лекари се появява от факта, че преди това същите са имали проблеми с федералните поради методите на лечение на пациенти. Само няколко седмици преди смъртта на Брадстрит, кабинета му бил обискиран от Администрацията по храните и лекарствата (FDA).

През същия ден, когато е намерено тялото на Хедендал е бил намерен мъртъв и д-р Бейрън Холт във Флорида. Холт умира неочаквано по време на едно пътуване до Джаксънвил, Флорида.

Въпреки че 33-годишният Холт през последно време имал здравни проблеми, членове на семейството му не смятат, че са били животозастрашаващи, според „The News & Observer“. В доклада на „Observer“ се посочва, че семейството в момента изчаква резултатите от аутопсията.

Трима мъртви лекари, които са били от същата област в професията, намерени в същия район на страната, както и в такъв кратък период от време – вече повдигат много съмнения.

И мистериозните смъртни случаи продължават…

Д-р Тереза ​​Сиеверс, лекарка от Флорида пък е била брутално убита в дома си на 29 юни. Колегите и казват, че тя е била известна под псевдонима „Майка Тереза ​​от Южна Флорида“. Хората разследващи случая са заявили, че това не е случайна атака, а целенасочено събитие, и че когато подробностите се разкриват ще се пишат книги и филми за случая.

След това на 1 юли, Лиза Райли, 34 г., с местожителство в Лий, Джорджия, била намерена убита в дома като причината била огнестрелна рана в главата. Първоначално бил заподозрян съпругът й, тъй като той позвънил на 911 и съобщил за смъртта й, но много хора смятат, че е бил прецакан. Следователите са нарекли смъртта й мистериозна.

Според „HealthNutNews“ пък няколко доктори практикуващи в същата област на медицината са изчезнали безследно.

Повече подробности ще намерите от източника на информацията тук: thefreethoughtproject.com

Коментарите са изключени.