„Никой няма право да ме съди“ – новото мото на безотговорността

Posted: 10.07.2015 in от и за Света
anonymous„Във време на измама казването на истината 
е революционно действие”. /Джордж Оруел/


Колко често напоследък чувате репликата „никой няма право да съди другия“. Аз лично я чувам поне по 10 пъти на ден за щяло и нещяло. Какво обаче означава тя всъщност? Не е ли именно това изречение оправдание и извинение да избягаш от неудобната истина? Ще ви дам един много прост пример: виждаш дебело дете (бих дала пример с хомосексуална двойка, но е твърде банален пример на този етап). Та, виждате видимо затлъстяло дете, но посмеете ли да изречете ОЧЕВИДНОТО, че въпросното хлапе е тлъсто, то вие се превръщате моментално в зло същество, което не щади чувствата на другите. Така малко по малко дебелото детенце спира да чува истината за себе си дори и от собствените си родителите, които си заравят главата в пясъка за проблемите и подскачат, когато някой им каже нещата такива, каквито са. Година след година хлапето качва килограм след килограм, докато накрая се превърне в поредната мазна, затлъстяла машина за ла*на, която не спира да повтаря: НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МЕ СЪДИ. Ще ви дам и друг пример – така любимите на всички кифли, плеймейтки, златотърсачки или както там искате ги наречете. Тях, видиш ли, също никой нямал право да ги съди – нищо, че съсипват семейства, използват всичко и всички, а един сериозен процент от тях са си направо носители на неизвестни за медицината венерически болести. НО – никой да не казва очевидното, а то е, че те не са нищо друго освен БОКЛУЦИ.

Говорейки на тази тема, няма как да не споменем и мечтата, бляна, стремежа на всеки един младеж от бившия Източен блок – РОЗОВИЯ ЗАПАД. Там (предимно в САЩ и страните от Западна Европа) си имат клубове за всякакви странни мании – дебелаци, почитатели на зомбита, сатанисти, гейове, транссексуални, зоофили, педофили, нимфомани, анорексици, пухчовци (хора, които си въобразяват, че са животни и се държат като такива), клубове за ролеви игри (най – често се пресъздават етюди, в които човек се изживява като животно, което бива подчинено) и т.н, и т.н. Ще се запитате какво е общото между тези хора ли? Много просто – всичките до един пищят, как никой няма право да ги съди, как никой не може да каже какво е нормално и какво не и как биха ви ОСЪДИЛИ (да, съвсем официално биха повдигнали граждански иск срещу вас), ако кажете истината за тях – ЧЕ СА ШИБАНИ ОТКАЧАЛКИ и че просто трябва да се лекуват. And it’s getting even worse – всичките тези откачалки си имат ежегоден парад (според мен лично си е чиста проба freak show), на който парад не само полицията е ангажирана (естествено, подкрепена с парите на „осъдителните“ данъкоплатци), но и строгите съдници могат да присъстват, само ако спестят мнението си за реалността. Така например компания Estee Lauder (но не само тя) празнува т.нар Pride Month – това е ежегодна традиция, продължаваща един месец, когато хомо-транс-би и какви ли не още сексуални ДЕМОНСТРИРАТ сексуалната си ориентация, а големите корпорации ги поощряват за това – ВЪРХА НА ТОЛЕРАСТИЯТА И КРЕАТИВНОСТТА!

И ако всичко казано до тук ви се струва нелепо, то ще ви кажа, че това е само върхът на айсберга. Защо западните правителства и свитата им от НПО-та подкрепят този начин на живот и осъждат хората, които…осъждат откачалките? Ами да си припомним теорията за прозореца на Овертон – когато нещо трябва да се наложи като норма, първоначално то влиза в полезрението на обществеността като абсурдна аксиома (спомняте ли си предаванията по Nat Geo, които представят откачените уруди в САЩ, казваха се „Табу“). Вече влязла в общественото пространство абсурдната тема малко по малко започва да се дебатира и с времето, колкото по – разпространена става тя, толкова повече се налага като норма, докато не се материализира в определен закон. Каква е желаната норма сега? Ами дойде най – страшното време – че нормата е да НЯМА НОРМА. Да няма нормалност, да няма морал, всеки да е сам за себе си и никой да не съди другия. Времена на безвремие, на БЕЗистинност, защото истината не бива да се казва – тя не е толерантна и ще наскърби някого. Тя ще обиди гея, че е гей, евреина, че е евреин, циганина, че е циганин, а психично болния, че трябва да се лекува – НЕ, да не сте посмели да кажете истината! Вместо това мислете позитивно, виждайте розови еднорози навсякъде, мислете само за себе си и си кажете: Ами така съм щастлив! А щастливи ли сте наистина?? Щастие, позитивизъм, толерантност, свобода – все по – често изпразнени от значение думи, хвърлени в мътните очи на хипнотизираната общност. Истински ли се усмихвате или просто не искате да сте негативни и да бъдете отритнати, като..“абе оня, който ме натяга“. Усмивка или просто наркотичен делириум, инжектиран от пропагандния опиум върху изтънелите, облъчени мозъчни кори.

„Във време на измама казването на истината е революционно действие”. /Джордж Оруел/

Автор: Анонимен

anonybulgaria

Коментарите са изключени.