МАНГАЛИ

Posted: 07.06.2015 in от и за Света
ciganite-kogato-ni-opoznaete-shte-ni-zaobichate-62520След изказванията на нашата мила президентША – Росица,
че трябвало „повече институции” и категорично спиране 
с езика на омразата (апропо, как не спомена и редовните си
реплики „върховенството на закона” и „креативност” незнаем)
, само нека да припомним някой неща.

ciganite-kogato-ni-opoznaete-shte-ni-zaobichate-62520

Циганите/мангалите („роми” да си им казва Росица, за нас са МАНГАЛИ) са туморно образувание водещо началото си от … Индия! Те идват в Европа именно оттам и забележете à с евреите. Да повторим, заедно с евреите!!! Пословичната мизерна лична хигиена на евреите през вековете (а в някои случаи като холандците, и до днес) е в пълен унисон с тази на „братовчедите” им … мангалите!!! Явно е просто …. съвпадение.

Оставяйки на страна факта как буквално навсякъде, където стъпят евреите през вековете, рано или късно са били гонени от местното население. Абсолютно същото се отнася и за мангалите. Факт. Също така е и азбучна истина, че няма държава, където те да са успели да се интегрират наистина. Просто не съществува! Защо ли?

Знаете ли например как тези „велики европейски страни”, които сега служат за пример на „толерантност”, като Германия и Швеция, са се справили преди години с проблема наречен – мангасарян? Малцина знаят, а истината, неоспоримата истина е, че те така „хуманно” са ги …… избили! Не е правописна грешка. Същите тези, които сега ни учат на „толерантност” са си решили проблема по …..най-„толерантния” начин!!!

Че има и „точни” мангали е факт, така е, едни 0,5% са работливи и не създават проблеми. Също както и една друга част, които имат над 1,5 грама мозък в главите си, вече през годините са се интегрирали в обществото ни и не рядко дори не можем да разберем, че са с …. индийско потекло. Въпроса е за масите. Тези човекоподобни уроди, които векове наред не са се научили на нищо и единственото, което правят е да се залепват като кърлежи към обществото, без значение в коя държава се намират. За тях думите – закон, задължения, морал и т.н. са абсолютно непознати. Единственото, което те могат да правят е да … смучат. Колкото повече, толкова по-добре. Аха, и да правят деца и да викат като луди, когато някой говори с тях, а на тях не им е изгодно. Също така и да лъжат на поразия, винаги и за всичко… !

Господа „евроГейци”, не ни давайте акъл как да се справим с проблема наречен „роми” понеже ако следваме вашия пример отпреди години, то ние много бързо ще го решим този проблем. И не ни говорете точно вие за „толерантност” и „хуманност”. Молим ви, точно вие недейте, че ставате смешни! А ако сте толкова загрижени за нашите „роми”, молим ви заповядайте и си ги приберете при вас. Ние не можем да се справим с тях. Поне не можем по „хуманен” начин. Можем по другия, тоест „вашия” начин, ако си спомняте!

Единствената причина да съществуват толкова много „неправителствени” организации, защитаващи мангалите е, че по този начин се държи една цъкаща бомба вече 25 години наред. При това всестранно цъкаща бомба. Сценарий като Косово, но евентуално и с подкрепа на турските общности винаги е бил актуален през последните 25 години. А за непрестанното смучене (крадене) на пари от държавата чрез тези фондацийки и измислени закони да не говорим.

Просто не може едни псевдо хора да се множат като мухи, да взимат изключително големи помощи на фона на реалното положение в страната ни. Не може само да крадат и правят проблеми, не може само да искат без никога нищо да дават, не може да не работят никога, не може да се настанят някъде без да платят нищичко и да претендират, че е тяхно „по право”. Не може да не плащат данъци, да не учат, да не ходят на лекар (освен като раждат поредните си деца), не може да нямат никакви задължения, а само права. Не може да не плащат никога ток, вода, данъци и никой да не им прави проблеми, но когато обикновен българин не си плати тока – идват и веднага му го спират, нали? А то да беше само тока…..

Не може да са само кърлежообразно образувание в обществото ни, а в същото време да искат „права”. Няма такъв филм господа мангали. Няма да го позволим!

Не може на село нашите майки и бащи да се страхуват да заспят понеже поредните мангали ще влязат в къщите им (които българите сме строили цял живот по честен и почтен начин) и да ги оберат до шушка, че и да бият по най-наглият начин, а след това всеки да се прави на нечул и невидял. Не може по тези места практически да няма полиция и практически мангалите да си правят, каквото си искат понеже закона е на тяхна страна. НЕ МОЖЕ!!!

Господа политици от последните 25 години. Всички ние, истинските българи, много добре знаем на кого се кланяте и как сте в поза „партер” пред господарите си. И проблема с мангалите е точно един от многото проблеми произтичащи точно от тази ваша зависимост.
Само едно да е ясно. Всичко си има граници. От много стоене в поза партер понякога може да се „схванете” и да не можете да отреагирате. И това време вече е дошло. Истинският българин му писна от продажният ви манталитет и точно проблема с „ромите” ще е този, който ще прелее чашата. Това просто не може повече да се търпи. А когато един истински българин се ядоса … жална да ви е майка господа политици толериращи мангалите и приканващи за „толерантност”. Няма толерантност. Свърши толерантността. Много отдавна при това.

Има един лаф: „мечка ще ви гази”. В нашата действителност не мечка, а ми лъв ще ви гази. Българският Лъв (колкото и да е заспал през последните 25 години) е нужно само веднъж да се събуди както трябва, а тогава за вас господа предатели на Майка България …. ще стане страшно. Просто да сте наясно……..

Автор: Mr. X

Коментарите са изключени.