Да дръпнем чертата

Posted: 01.04.2015 in от и за Света
anonymousКупиха земята ни, унищожават историята ни, убиха вярата ни,
 ето как заличиха един от най-древните народи в света.


Купиха земята ни, унищожават историята ни, убиха вярата ни, ето как заличиха един от най-древните народи в света. От горда България, с една от най-големите армии в Европа и с индустрия, господстваща в световен мащаб. Българите, на челно място в света по образование и със стандарт на живот като на Шрейцария. Над 50% от населението – горди собственици на къща и вила. Над 90% със собствено жилище. Едно толкова развито и образовано общество, с много свободно време за размисъл е имало опасност да се превърне в заплаха за великите сили и те решиха да му промият мозъка, и да го накарат да се бори за свобода и демокрация. Не, че не бяха свободни, ама се захласваха по Запада.

Вече бяха потенциални роби на материалната измама. Слушаха песните на Джон Ленън, но така и не разбраха смисъла им. И сега 25 години по-късно, все още вярват на телевизора, по-бедни, гладни и глупави от всякога, общество на бармани и футболисти, политици и чалгаджийки, готови да продадат майка си за пари, обслужващ туристически персонал, чиято единствена гордост е, че Бербатов вкарал гол на майната си. Хора,чиято единствена радост е нещастието на ближния. За да се изхраним, разчитаме на туризъм. И с право хората се чудят, за какво им е образование, при положение, че ще носят чинии и ще мият кенефи, ще сменят чаршафи и ще обслужват глупаци с коефициент на интелигентност 3 пъти по-нисък от техния.

За съжаление, дори и тази проста констатация не е в състояние, да ги трогне и накара да се изправят срещу западния поробител, защото те си мислят, че са свободни и, че политиците са виновни за всичко. Вече 25 години ги сменяме и резултатът е все един и същ.

Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат! От борба за свобода еволюирахме в борба за хляб, а даже нямаме право да протестираме. Ебем ти и псевдо свободната демокрация. Че те, либийците бяха по-свободни при Кадафи. Но и тях ги освободиха от добрата им участ! Автор: анонимен

източник:anonybulgaria

Advertisements

Коментари са забранени.