Представете си, че се събудите и …

Posted: 31.03.2015 in от и за Света

Представете си, че се събуждате един ден и виждате по телевизията и в пресата новини, които никога не сте виждали преди това там. Представете си, че виждате заглавия, които са като „конспиративни теории“ и „език на омразата“.

2dcb2f34180Конспиративните теории са факти, за които евреите се страхуват да не бъдат възприети нормално и масово. А какво ще кажете за „езика на омразата?“, който евреите толкова много мразят да чуват.

btv1

Наслаждавайте се уважаеми читатели и вижте водещите новини, които никога не сте виждали досега.

c4ff27ceba0

Пиете си бозичката, хапвате си баничката и гледате сутрешните новини, такива каквито никога не сте чували.

847e5beb0Ето такива са заглавията, които трябваше да виждате, но уви. Не са такива. Световният ционизъм контролира медиите и ви пробутва западната геополитическа пропаганда за това как всички тези НПО помагат на обществото ни, как всички тези ЕРП-та ни продавали на цени, които сме си заслужавали, как било за наша полза да се променя историята ни, как сме били задължени да им плащаме на „ромите“ да си живеят приказно по земите на дедите ни докато ни избиват, изнасилват и крадат и т.н. Едва ли ще видите новини, в които дори се споменава името еврейско, на „божия народ“ от промити картуни-тарикати.

Untitled-1

Евреите, притежаващи всичките медии ще се погрижат за това да не дочувате за тях. Но пък чувате непрекъснато този „език на омразата“, който бил насочен към горкичките малцинствени групи от паразити в европейските държави. Престъпни малцинствени групи, за които се грижат световните еврейски филантропи. Реално те ги правят да са престъпни, но каква друга пък да е целта на този „съюз“ и лидерите му ако не и самото разделение и претопяване, унищожение на народите на стария континент. Всеки интересуващ се от това, каквото не ви казват медиите, знае че ЕС е създаден с тази цел. Корените му са по-еврейски от тези на Бенямин Нетаняху.

cleaver-RdeesДали някога сте чули нещо, дори мъничко, в българските медии за ционизма и каталога на диващината на Израел? Знаем, никога не сте виждали подобни теми в тях. Е, в някои страни хората някак си достигат по-смело до алтернативна информация, но за жалост в нашата държава тя не е ценена от генералната публика, а дори когато е ценена то съществуват прикрити интернационалисти водени от ционизма, каквито са и бедните душици от Биволъ, на които смело публиката праща финансова подкрепа за да продължавали да излагат „скритите от публиката престъпления и схеми“. Да, много удобно.

Заглавията, такива, каквито трябваше да бъдат не съществуват. Промиването на мозъците на гоите е целта на еврейската собственост, на пресата и медиите. Процесът на промиване на мозъци е резултат от взаимното усилие между евреите-ционисти, които притежават медиите и на техни колеги, които управляват Вашингтон, Брюксел и Лондон.

Не се заблуждавайте от думите на българските политически пионки, които ви казват, че „корпорациите“ притежават пресата. Не е така! Евреите притежават пресата и те не проституират своите, те проституират белите европейци. Синагогата на сатаната простира смъртоносните си пипала над цялата структура и можете да видите множество нашенски политици да са привиквани за показност.

1902833_4019364299214_1743488018_ndd7a38bf51Медиите винаги са били в услуга на ционистите, те ги контролират от векове наред. Демокрацията е еврейска собственост … комунизма също. А евреите, които владеят медиите, решават кой ще живее и кой ще умре, и кой ще победи на изборите.

Представяте ли си, колко би бил прекрасен светът ако евреите не контролираха повече медиите? Тогава щяха да се показват факти, а не удобни манипулации и перверзни „реалити шоута“. Дали тогава порнографията щеше да се издига в култ? Дали тогава „пайнерите“ чалгари щяха да съществуват? Или щяхме да видим за последно подобни признания:

photo_verybig_2432Накрая би просъществувала само истината, такава непокътната, каквато е била заровена някъде преди много, много време. Тогава, може би всички бихме заживели задружно в този свят. Само тогава.

Колко би било хубаво. Нали?

източник:anonybulgaria

Advertisements

Коментари са забранени.