Нова

Коментари
 1. Admin каза:

  Ето как ще изглежда новият iPhone 6С (СНИМКИ)

  Китайската компания Future Supplier показа в сайта си снимки на очаквания iPhone 6С.

  Наскоро стана ясно, че през тази година Apple ще пусне три нови модела iPhone: iPhone 6S, iPhone 6S Plus и iPhone 6С.
  Future Supplier публикува в блога си възможните снимки на дизайна на корпуса на iPhone 6С.

  Външно той прилича на предшественика си iPhone 5C. отворът за светкавицата, обаче е с продълговата форма, което предполага, че моделът ще има двойна светодиодна светкавица.

  Освен това се предполага и че iPhone 6С ще зарадва потребителите с по-силен звук.

  Очакваната цена ще бъде 400-500 долара.
  източник:xpressnews.info

  Харесвам

 2. Admin каза:

  Какво трябва да знаем за дефрагментирането на хард диска

  Дефрагментирането на хард диска на компютъра е мощен и практически полезен способ за повишаване на производителността на компютъра.

  За съжаление, много потребители гледат на него с пренебрежение, а някои дори не знаят, че има съответните приложения, с които могат да извършват тази дейност.

  Дефрагментирането на хард диска е неизбежно за всеки компютър, който използвате за дълъг период от време. То може да предизвика забавена производителност на компютъра, замръзване на програми или консумиране на огромно количество системно пространство.

  За щастие има подходящи приложения, които спомагат за оптимизирането на вашата компютърна система чрез сортиране на множеството останали непотребни фрагменти от данни, с което се спестява свободно място. Това естествено ускорява работата на компютъра, тъй като нужните данни при отварянето на файлове се ‘четат’ по-бързо.

  Следователно, след като излишните фрагменти на хард диска са главната причина за възможни проблеми в работата на компютъра, периодичното дефрагментиране на хард диска ще ви помогне да се отървете от тези допълнителни проблеми.

  Така че е добре всеки потребител да научи достатъчно ифнормация за деграгментирането, за да може да оптимизира рабнотата на компютърната си система. Затова от PC Guide са решили да ни предложат полезни съвети за дефрагментирането на хард диска.

  Ето какво трябва да знаем за дефрагментирането на хард диска.

  Стъпка 1.

  Кликнете върху бутона ‘Start’, напишете ‘Disk Defragmenter’ в полето за търсене и натиснете ‘Enter’.

  Стъпка 2.

  Кликнете върху ‘Disk Defragmenter’ от резултатите. След като инструмента се отвори, изберете от списъка диска, който искате да дефрагментирате и кликнете ‘Analyze disk’ (‘Анализирай дискa’). Може да ви бъде поискан администраторски дистъп, така че ще трябва да въведете паролата за логване в администраторския профил на компютъра ви (при повечето потребители той е профилът, от който работят).

  Стъпка 3.

  Когато анализът приключи ще видите какъв процент от хард дика ви е фрагментиран. Ако цифрата е над 10% се препоръчва дефрагментиране. Това става като натиснете бутона ‘Defragment Disk’. Процесът отнема известно време, така че трябва да бъдете търпеливи. Препоръчително е да не работите на кмпютъра през това време, за да приключи всичко успешно.
  източник:xpressnews.info

  Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s